Dansker-scoring i højdramatisk Dortmund-sejr

Jacob Bruun-Larsen og Thomas Delaney var begge med fra start, da Dortmund vandt 3-2 mod Hertha. Delaney kom på tavlen med et mål.

Jacob Bruun-Larsen og Thomas Delaney var begge med, da Dortmund skulle forsøge at generobre førstepladsen i Bundesligaen for en stund. Udekampen mod Hertha Berlin endte 3-2 - blandt andet takket være en Delaney-scoring.

Dortmund kom skidt fra land, da Roman Bürki ikke formår at holde et langskud, som falder ud for fødderne af Salomon Kalou, som let kan sparke Hertha i front.

10 minutter senere kommer udligningen for Dortmund. Thomas Delaneys afslutning bliver afrettet i så høj grad, at Jarstein i Hertha-målet ikke kan komme frem til den.

Kampen fortsatte i et hæsblæsende tempo, hvilket betød, at Salomon Kalou kunne bringe Hertha Berlin foran på et straffespark efter lidt over en halv times spil.

Anden halvleg var stort set ikke kommet i gang, inden Dortmund fik udlignet. Zagadou fik pandebrasken på et indlæg, og der var dermed bragt balance i tingene.

Efter et Hertha rødt kort og Delaney-drøn på overliggeren lykkedes det omsider Dortmund at få det forløsende mål. Anfører Marco Reus fik indersiden på et indlæg dybt inde i tillægstiden og bragte sit hold foran.

Dramaet fortsatte, og Vedad Ibisevic formåede at blive udvist efter at have kastet en bold efter Roman Bürki.

Sejren betyder, at Dortmund overhaler Bayern München på førstepladsen, men Hertha Berlin med 35 point er på 10. pladsen.