Danskerduel i 2. Bundesligaen sluttede uden vinder

FC Nürnberg og Erzgebirge Aue spillede fredag aften 1-1 i 2. Bundesligaen. FC Heidenheim vandt 1-0 over Wehen Wiesbaden.

Flere hold i 2. Bundesligaen er med dansk islæt, og to af disse mødte fredag aften hinanden. Erzgebirge Aue og Jacob Rasmussen var på besøg hos FC Nürnberg, der startede med Asger Sørensen på bænken.

I midten af første halvleg blev Lukas Muhl imidlertid skadet for hjemmeholdet, og så blev Sørensen skiftet tidligt ind.

Få minutter inden pausen blev Sørensen ydermere tildelt et gult kort.

Her var stillingen fortsat 0-0, men der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg, før der blev ændret på stillingen. I det 51. minut bragte Dimitrij Nazarov gæsterne fra Aue i front på oplæg af Florian Krüger.

Uheldigvis for Aue blev der dog bragt balance i regnskabet, da Rasmussens forsvarskollega, Sören Gonther, godt ti minutter senere lavede selvmål.

Med en halv time tilbage af opgøret var stillingen atter lige, og sådan forblev det også, indtil dommer Felix Brych fløjtede af.

FC Nürnberg ligger nummer 14, mens Erzgebirge Aue indtager femtepladsen.

I fredagens anden kamp fra 2. Bundesligaen vandt FC Heidenheim 1-0 over Wehen Wiesbaden, der var uden den tidligere Brøndby-spiller, Benedikt Röcker.