Jadon Sancho og Dortmund smadrede bundprop på en halvleg

Dortmund var flyvende i anden halvleg, da de søndag aften gæstede Paderborn.

Dortmund tabte i midtugen til Bayern München, men søndag vendte de tilbage på sejrssporet med en særdeles overbevisende sejr over bundproppen Paderborn. I en magtdemonstration vandt Dortmund således 6-1 på udebane.

Thomas Delaney og holdkammeraterne måtte ellers vente indtil anden halvleg med at komme på pausen. Efter de første 45 minutter var der nemlig endnu ikke scoret i opgøret.

Men i anden halvleg trådte Dortmund speederen i bund, og efter knap ti minutters spil var Dortmund foran med to. Først socrede Thorgan Hazard til 1-0, før Jadon Sancho fordoblede føringen umiddelbart efter.

Efterfølgende scorede Paderborn til 2-1 på straffespark, men tættere blev det ikke. Jadon Sancho scorede igen til 3-0, før Achraf Hakimi og Marcel Schmelzer scorede Dortmunds fjerde og femte mål.

I slutminutterne scorede Sancho sit tredje mål i kampen, da han satte kuglen i kassen til 6-1, hvilket også blev slutresultatet. Dortmund fastholder med sejren deres forspring på fire point ned til nummer tre.