Nye spillere grundlagde Bayern-sejr

Trods en afbrydelse grundet heftig regn markerede både Niklas Sule og Corentin Tolisso sig i første halvleg med to mål.

Det var en mærkværdig kamp, som åbnede Bundesligaen denne sæson.

Allerede efter ni minutter beviste Niklas Sule sit værd med åbningsmålet til 1-0 for Bayern München. Ti minutter senere var Corentin Tolisso på pletten med udbygningen til 2-0 i den Bundesliga-åbneren. Begge spillere kom til klubben denne sommer.

Et heftigt regnvejr afbrød kampen midlertidigt, før spillet atter blev genoptaget.

Efter pausen blev kampen ganske historisk, da dommeren besluttede sig for at gense en video, før han dømte straffespark til Bayern München. Robert Lewandowski scorede sikkert til 3-0 efterfølgende.

For første gang nogensinde blev gensynet på video brugt i Bundesligaen. Leverkusen fik dog efterfølgende reduceret til 3-1, da Admir Mehmedi fandt vejen til målnettet efter godt en times spil.

Bundesligaen blev derfor åbnet med manér, hvor Bayern München blev klare sejrsherrer i 3-1 sejren.

Andetsteds i franske Ligue 1 blev Falcao redningsmanden med sit mål til sidst for Monaco, der ikke havde Kylian Mbappé i kamptruppen. Anføreren, Falcao, scorede kampens eneste mål efter 78 minutter.