• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Martin Davidsen

Officielt: Dortmund-profil skifter til Bayern München

Officielt: Dortmund-profil skifter til Bayern München
Foto: Polfoto

Det er nu på plads, at Mats Hummels forlader Borussia Dortmund til sommer. Forsvarsspilleren skifter til Bayern München.

Af Martin Davidsen

Efter længere tids spekulation er det nu officielt: Mats Hummels skifter til Bayern München fra Borussia Dortmund efter denne sæson. Det bekræfter Borussia Dortmund på sit website. 

Hummels forlader dermed Dortmund efter syv sæsoner i klubben og vender tilbage til Bayern München, hvor han spillede som ungdomsspiller. 

Læs også: Hummels om interesse: Jeg skal træffe en stor beslutning

- Vi respekterer Mats' beslutning og ønsker for ham og BVB, at han får den anerkendelse, som han har fortjent i løbet af sine sidste uger i klubben, og at han forlader klubben med DFB-pokalen i sine hænder, siger Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke. 

Der er ingen officielle meldinger om en pris, men det forlyder, at Bayern München har betalt 35 millioner euro for Hummels, der har underskrevet en kontrakt, der løber frem til 2021.

Mats Hummels er den tredje Dortmund-profil, der skifter til Bayern München inden for de senere år. Tidligere har både Robert Lewandowski og Mario Götze forladt Borussia Dortmund til fordel for den sydtyske mesterklub. 

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus