• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Teis Jeppe Gørtz

Schalkes guldfugl: Valgte med hjertet

Schalkes guldfugl: Valgte med hjertet
Illustration

Julian Draxler forlængede i går sin kontrakt med Schalke 04, der har lavet en frikøbsklausul på knap 300 millioner kroner i stortalentets kontrakt.

Af Teis Jeppe Gørtz

Stortalentet Julian Draxler skrev i går under på en ny kontrakt med Schalke 04, der nu har papir på ham til 2018. Dermed har Draxler lagt luft til alle rygter, der sender ham til rivalerne Dortmund.

- Jeg har valgt med hjertet, men de sportslige perspektiver spiller selvfølgelig også en stor rolle. Jeg er på det rigtige sted, siger 19-årige Draxler ifølge DR Sporten.

Det menes, at Schalke har lavet en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner i Draxlers nye kontrakt, og manageren Horst Heldt erkender da også, at klubben vil tjene en del på ham, hvis de sælger ham.

- Hvis han forlader klubben før tid, giver det os måske ikke penge nok til et nyt stadion, men vi vil være stolte over de mange ting, han har givet klubben både sportsligt og finansielt, fortæller Heldt.

I næste sæson skifter Draxler trøjenummer fra 31 til 10.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus