2017-08-13 18:44
Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen kom i centrum i Leipzigs 5-0-kamp mod Dorfmerkingen i den tyske pokalturnering.

Det kan godt være, at der ikke rigtig ringer nogen klokke, når man siger Dorfmerkingen, som spiller i en meget lav række i det tyske liga-system, så var den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen virkelig på toppen denne søndag mod dem.

Poulsen var nemlig sammen med resten af RB Leipzig i kamp mod Dorfmerkingen i den tyske pokalturnering, hvor de helt lavt rangerede hold gerne møder Bundesliga-klubber i den runde, der spilles i august hvert år.

Her vandt Leipzig med 5-0, og det var en kamp, hvor Yussuf Poulsen havde en finger med i samtlige af sit holds scoringer. Selv scorede han på straffespark til 4-0, og ved de øvrige stod han for assisterne.

I det hele taget en kamp, hvor det så ud til, at Poulsen kunne gøre lige præcis, hvad han ville, og det gav altså pote flere gange. 

De øvrige scoringer i kampen blev sat ind i af Timo Werner og Naby Keita, der hver scorede én samt Marcel Sabitzer, der nettede to gange. Endvidere kunne Werner have scoret en gang mere, men han misbrugte et straffespark i første halvleg.

SENESTE NYT...
OP | NED