2016-03-16 06:25
Foto: Polfoto

Barcelona-højrebacken mener, at Arsenal mangler erfaring og karakter og derfor var en Champions League-ønskemodstander for catalanerne

Barcelona og Arsenal spiller til aften Champions League-returkamp, efter Lionel Messi i første kamp sikrede catalanerne et 2-0-udgangspunkt. 

At Barcelona skulle føre, inden man til aften spiller på hjemmebane, er dog ikke så overraskende, hvis man spørger en af spillerne.

- Da lodtrækningen var færdig, vidste vi, at det kunne have været sværere for os, indleder Dani Alves ifølge goal.com for siden at forklare, at Arsenal ifølge ham mangler erfaring og karakter for at kunne klare sig, når det gælder.

- Det er ikke en refleksion af kvaliteten hos Arsenal; kvaliteten af den måde, de spiller spillet, og kvaliteten af nogle af deres spillere er til at se for os alle.

- Det er en refleksion af deres karakter, mentale styrke og erfaring. Der er hold i Europa, der ikke har den samme kvalitet som Arsenal, men du vil hellere undgå at møde de hold og så møde Arsenal i stedet, fordi du ved, at de hold har mere erfaring og karakter, afslutter højrebacken

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?