• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ronni Vester

David Luiz misser Basel-kamp

David Luiz misser Basel-kamp
Illustration

Chelsea må undvære forsvarsgeneralen David Luiz mod Basel. Tilgengæld er Fernando Torres at at finde i Jose Mourinhos trup. 

Af Ronni Vester

Chelseas brasilianske midtstopper David Luiz var ikke med for London-klubben, da det lørdag blev til en stensikker 3-0-sejr ude over lokalrivalerne fra West Ham. Luiz kæmper således med knæproblemer, og de er åbenbart så slemme, at brasilianeren heller ikke er aktuel, når Chelsea i morgen kan spille sig videre i Champions League i udekampen mod Basel.

Det blev en realitet, da Jose Mourinho tidligere i dag satte navne på den 21-mands store trup, der er rejst til Schweiz, og her var David Luiz ikke inkluderet. Tilgengæld kan Chelsea-fans glæde sig over, at Fernando Torres atter er klar til kamp, efter spanieren har døjet med muskelproblemer siden starten af denne måned.

Chelsea kan med blot et enkelt point i Basel sikre sig videre avancement fra Champions Leagues Gruppe B. Udover at spille sig videre kan London-klubben også få revanche, eftersom Basel chokerede i klubbernes første indbyrdes opgør på Stamford Bridge med en 2-1-sejr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.