FC København fik super udgangspunkt efter Pavlovic-hattrick

To mål af Andrija Pavlovic gav FC København et glimrende udgangspunkt, da Ståle Solbakken onsdag slog Zilina med 3-1.

FC København sparkede sin Champions League-kampagne anno 2017/18 i gang onsdag aften på et koldt MSK Zilina Stadion i Slovakiet, hvor MSK Zilina - sjovt nok - var modstanderen.

Kampen startede dårligt for gæsterne, der allerede efter tre minutters spil var tæt på at komme bagud med 1-0, da værternes Eligijus Jankauskas fik en friløber, men brændte på Robin Olsen, der reddede flot.

De danske mestre svarede dog igen i den anden ende, hvor en stor chance tilfaldt sommerindkøbet Pieros Sotiriou, hvis hovedstød dog sejlede over mål.

Zilinas pres på den københavnske defensiv blev dog for hårdt efter 40 minutter. Førnævnte Jankauskas lagde et indlæg ind i boksen som Nicolai Boilesen mistimede fuldstændigt, hvilket betød, at Nikolas Spalek kunne heade bolden i kassen til 1-0, der også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik Zilina rødt kort efter midtbanespilleren Miroslav Kacer filmede inde i FCK-feltet og blev tildelt sit andet røde kort.

Det vendte kampen fuldstændigt på hovedet og bare syv minutter senere havde FCK bragt sig på 1-1.

Andrija Pavlovic var målscoreren efter serberen havde følt bolden op i den lange krog fra kanten af feltet.

Pavlovic var også på pletten med mål efter både 73 og 83 minutter - og så var sejren i hus.