2017-09-13 17:02
Foto: Michael Regan/Getty Images

Hvis ellers Philippe Coutinho fastholder sit niveau i Liverpool, skal fansene nok bære over med, at han forsøgte at forlade klubben, forudser Jamie Carragher forud for Champions League-kampen mod Sevilla.

Med 737 førsteholdskampe for Liverpool er Jamie Carragher nummer to på listen over flest af slagsen (Ian Callaghan er nummer ét), og derfor er den røde legende en mand, hvis ord betyder noget i klubben.

Carragher gør sig i dag som ekspertkommentator på engelsk tv, og han har ligesom alle andre fulgt transfersagaen omkring Philippe Coutinho i sommer. FC Barcelona forsøgte af flere omgange at lokke brasilianeren til Catalonien, og Coutinho indgav selv en transferanmodning, men Liverpool-ledelsen stod fast på, at han ingen vegne skulle.

Det var ikke alle Liverpool-fans, der var lige imponerede over Coutinhos adfærd i sagen, men Carragher er sikker på, at de nok skal finde plads i deres hjerter til at tilgive offensivprofilen.

- Hvis Coutinho præsterer, som tilfældet var i sidste sæson, bliver han hurtigt tilgivet. Så er det glemt, han ønskede sig væk i sommer, siger Jamie Carragher til Ekstra Bladet.

Ordene falder forud for Liverpools første Champions League-kamp i næste tre år. Holdet åbner gruppespillet med en hjemmekamp mod Simon Kjær og Sevilla onsdag aften, men det ventes ikke, at Coutinho starter på banen.

Han har således ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, bortset fra et par kampe for landsholdet, men han er dog i truppen denne gang. Derfor er der altså også chance for sæsondebut for den utilfredse spiller.

SENESTE NYT...
OP | NED