• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Liverpool-profil: Klopp er den afgørende faktor

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Jürgen Klopp er det vigtigste element i Liverpools øjeblikkelige succes, hvis du spørger forsvarsspilleren Joel Matip

Af Mikkel Sloth

Selvom der var skuffelser, kan man ikke andet end at give Liverpool kredit for en flot sæson. De var umådelig tæt på at vinde Premier League, og sluttede sæsonen af med en Champions League-triumf som plaster på såret for det missede mesterskab.

Med spillere som Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Sadio Mané har Liverpool en række store profiler på holdet, som kan gives en del af æren for succesen. Men hvis du spørger Joel Matip, skal størstedelen af æren tilskrives manden på sidelinjen.

Den tysk/camerounske forsvarsspiller mener, at det er manager Jürgen Klopp, som har størst andel i klubbens gode præstationer. Det fortæller Matip i et interview med tyske Bild am Sonntag. 

- Klopp er den afgørende faktor. Han har sat holdet sammen og ført os til, hvor vi er nu. Der er ingen tvivl: Klopp er hjernen bag denne titel, siger Joel Matip om Champions League-titlen og fortsætter:

- Han er en 'menneske-fanger', som har fanget hele byen Liverpool, og måske endda hele England, med sin entusiasme. Klubben, byen, holdet, alle er ubetinget bag ham, lyder hyldesten til den tyske manager.

Næste sæson skal Liverpool forsøge at fortsætte udviklingen og de gode takter fra denne sæson, og måske vinde det første engelske mesterskab i 30 år.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.