• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Liverpool slog Manchester City trods skrækstart

Liverpool slog Manchester City med 2-1, da de to mødtes på Etihad Stadium, og er dermed videre i Champions League.

Af Victor Risager

Manchester City formåede ikke at gennemføre miraklet og gå videre i Champions League, da de tirsdag aften tabte 2-1 til Liverpool på Etihad Stadium.

Guardiolas tropper fik ellers en regulær drømmestart, da de allerede kom foran efter to minutter. Fernandinho sendte en stikning afsted til Raheem Sterling, der spillede Gabriel Jesus helt fri med Loris Karius i Liverpool-målet, og herfra eksekverede den unge brasilianer sikkert.

Der stod også Manchester City på det meste i første halvleg, og føringen kunne snildt have været fordoblet inden pausen. To gange var Bernardo Silva tæt på, mens Leroy Sane fejlagtigt fik et mål underkendt for offside.

Det fik efterfølgende store konsekvenser for Manchester City. Hjemmeholdets cheftræner, Pep Guardiola, var så utilfreds med dommerens præstation i første halvleg, at han fra anden halvlegs start blev sendt på tribunen.

Og det kunne ses på spillet. Manchester City havde langt fra den samme kontrol på opgøret, og Liverpool kom bedre med. Det resulterede også i en udligning, da Sadio Mané driblede sig ind i feltet, inden bolden endte hos Mohamed Salah, der sendte bolden i et tomt mål.

Dermed var comebacket så godt som umuligt, og et kvarter før tid fjernede Roberto Firmino Manchester Citys sidste håb, da han scorede til 2-1. Der blev ikke scoret mere, og med en samlet 5-1-sejr er Liverpool klar til semifinalerne i Champions League. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus