Manchester City tæskede Shakhtar med tenniscifre

Det blev til en klar sejr på 6-0, da Shakhar Donetsk var på visit i Manchester onsdag aften i Champions League.

Manchester City er som engelske mestre et godt bud på et hold, der kan være med fremme, når det virkelig bliver sjovt i Champions League til foråret. Onsdag aften sørgede Pep Guardiolas tropper for, at de er der.

Det skete med en forrygende 4-0-sejr over Shakhtar Donetsk, som næsten sikrer dem videre avancement, da de nu er seks point foran nummer tre i gruppen, Hoffenheim, der spillede 2-2 mod til Lyon på udebane.

Manchester Citys sejr kom i hus via to mål i første halvleg og hele fire i anden. Først var det David Silva, der gjorde det til 1-0 efter blot 13 minutter. Godt ti minutter senere fik City et kontroversielt straffespark, og her er det Gabriel Jesus opgave at sparke dem i mål. Det gjorde han også denne gang.

I anden halvleg skulle man kun bruge fire minutter på at vente på det næste mål. Denne gang var det Raheem Sterling, som stod bag en kasse, og så var opgøret sådan set afgjort, men der kom mere.

City fik nemlig et straffespark mere, og nok engang var Jesus manden, der fik bolden i mål til 4-0. I kampens sidste minutter blev der også scoret af Mahrez og Gabriel Jesus fuldendte et hattrick i overtiden.

Manchester City er dermed på ni point, mens Hoffenheim er på tre med to kampe tilbage.

I Ajax' gruppe blev det til en 1-1'er for den hollandske dansker-klub, som nærmer sig en plads i ottendedelsfinalen. De er nu på andenpladsen med fire point foran Benfica på tredjepladsen med to kampe tilbage.