• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League nooteboom1

PSV-træner: Vi går ikke efter 0-0 og straffesparkskonkurrence

PSV-træner: Vi går ikke efter 0-0 og straffesparkskonkurrence

PSV-træner Phillip Cocu siger, at hans mandskab ikke går efter at spille 0-0 og komme i straffesparkskonkurrence, når man i morgen besøger Atletico Madrid på Vicente Calderon i Champions Leagues' ottendedelsfinale.

Af nooteboom1

Da PSV og Atletico Madrid tørnede sammen på Philips Stadion for tre uger siden, fik hjemmeholdet et fint resultat omstændighederne taget i betragtning. Hjemmeholdet fik nemlig en mand smidt ud, men alligevel formåede man at holde gæsterne fra Spanien fra scoringer. Nogle ville måske tro, at PSV nu ville gå meget defensivt til værks i den spanske hovedstad, når der i morgen spilles returopgør. Men det er ikke tilfældet, siger Rood-witten-træner Phillip Cocu. 

- At skulle spille så vigtig en Champions League-kamp på et fyldt stadion i den stemning kan kun gøre spillerne en god følelse. Jeg går ikke efter 0-0 og straffespark. Vi skal gøre vores bedste og vil spille fodbold. Jeg kender Atleticos kvaliteter, og det bliver en vanskelig kamp. Vi skal gøre vores bedste og tro på vores egne evner, siger Cocu til PSV's officielle Twitter.

Kampen mellem Atletico Madrid og PSV fløjtes i gang i morgen aften klokken 20:45 og bliver vist på TV3 +.

 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.