• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Røde Stjerne-mand inden returkamp: Vi skal være kloge

Røde Stjerne skal spille taktisk klogt for at gå videre i Champions League, påpeger Milos Degenek.

Af Benjamin Lillelund

I morgen bliver det afgjort, hvem af Røde Stjerne og FC København der får muligheden for at spille om en Champions League-plads over to opgør mod Young Boys.

Serbiske Røde Stjerne så ud til at komme godt fra land i det første opgør mod det danske hold, men et panenka-straffespark fra Jonas Wind sikrede FC København uafgjort 1-1.

I det første opgør sad Røde Stjerne på spillet i første halvleg, mens de satsede mere på omstillinger i anden halvleg, hvor FC København var dominerende på bolden. Samme kampbillede kan man se i morgen.

- Jeg forventer, at kampen i København kommer til at ligne den i Beograd. Vi har analyseret kampen grundigt, set deres kampe og er klar. Jeg forventer et fyldt stadion, god atmosfære og en kamp med kvalitet. Mange faktorer kan spille ind. Vi skal score, være smarte og forsigtige, siger Milos Degenek til Røde Stjernes hjemmeside.

Røde Stjerne må undvære målscorer Milan Pankov og El Fardou Ben i morgen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.