• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Sort uheld for PSG: Cavani misser United-møde

Paris Saint-Germain har nu bekræftet, at Edinson Cavani ikke er med til det første opgør mod Manchester United i Champions League.

Af Sylvester Guldberg Røn

Paris Saint-Germain møder tirsdag aften Manchester United i det første opgør af Champions Leagus 1/8-finaler. De franske mestre er i forvejen uden den brasilianske superstjerne Neymar, og nu må Paris-klubben undvære endnu et af holdets angrebsesser. 

Den uruguayanske spids Edinson Cavani udgik med en skade i weekendens kamp, og derfor har det været tvivlsomt, om han ville være klar til at spille i tirsdagens opgør. Det er nu definitivt, at angriberen misser klubbernes første møde. 

- Forskellige medicinske test har afsløret, at der er en beskadiget sene i Edinson Cavanis højre hofte. Behandlingen af skaden og hvor længe han kommer til at sidde ude afhænger af, hvordan skaden udvikler sig over de næste par dage, melder PSG på klubbens hjemmeside ifølge Sky Sports. 

Edinson Cavani er af den grund ikke rejst med resten af holdet til England. PSG må også undvære den belgiske back Thomas Meunier i tirsdagens opgør på Old Trafford. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus