• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ken Ilsøs Fortuna Düsseldorf har den hviderussiske offensivspiller Dzmitry Rekish på prøve i landskampspausen.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Ken Ilsø er for øjeblikket ude af spil grundet en knæskade, men det har ikke afholdt hans klub, Fortuna Düsseldorf, fra at fortsætte de lovende takter, som gør dem til øjeblikkeligt tophold i 2. Bundesliga. Og mens den danske offensivspiller sidder udenfor med en skade, så kigger Fortuna Düsseldorf sig om efter spillere.

Den hviderussiske Dzmitry Rekish, der var med til at Hvideruslands flotte bronzemedalje ved sommerens U/21 EM i Danmark, er i de næste tre dage til prøvetræning i den tyske klub. Rekish kan bruges på alle de offensive positioner og kunne derfor ligne en oplagt konkurrent til Ken Ilsø i Düsseldorf.

Læs også: Skadet Ilsø frygtede det værste

Dzmitry Rekish er fri på markedet efter kontrakten med Dinamo Minsk ophørte. Og på trods af at han fra februar var lejet ud til polske Polonia Warszawa, så gjorde de ikke mere ud af det.

Derfor er han nu i Düsseldorf, og skulle klubben ende med at skrive en kontrakt med hviderusseren, så er der altså endnu mere konkurrence til danske Ken Ilsø, der i denne sæson har optrådt i ti kampe, men kun to af dem fra start. Først og fremmest gælder det dog for den teknisk stærke offensivspiller at komme sig over knæskaden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus