• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AC Horsens-spilleren Martin Halle er blevet opereret og skal ligge stille i en måned. Dermed går han glip af sæsonstarten i SAS Ligaen.

Af Søren Nielsen

24-årige Martin Halle blev opereret for tre dage siden, og prognoserne lyder på en måneds pause, før han må begynde at løbe igen.

- Jeg fik opereret noget brusk ud af højre fod. Jeg går på krykker og må ikke støtte på benet, så jeg skal holde mig meget i ro, siger Martin Halle til forza.dk.

Forsvarsspilleren med fortid i FC Midtjylland og Aarhus Fremad spillede 20 ligakampe fra start for AC Horsens i den forgangne sæson. Han pådrog sig skaden helt tilbage i maj i sæsonens afsluttende kamp mod FC Nordsjælland, men i første omgang regnede man ikke med, at en operation var nødvendig.

Senere kom ferie, ventetid på skanninger og travlhed på operationsstuerne i vejen, så operationen først blev udført i tirsdags. Det sætter Martin Halle markant tilbage i forhold til Horsens-kollegerne, der tager på træningslejr i Tyskland, og som 19. juli spiller den første kamp i den ny sæson.

- Jeg er heller ikke tilfreds med det. Men lægerne mente i første omgang ikke, at det var alvorligt, siger Martin Halle.

AC Horsens-træner Kent Nielsen er heller ikke glad for situationen på sin spillers vegne, men træneren peger på, at det næppe kunne være håndteret meget anderledes.

- I begyndelsen troede vi, at der var tale om en normal ankelskade, som ikke krævede et indgreb. Så det er et sammenrend af uheldige omstændigheder. Hvis det nu havde været i Milan, havde de bare taget spilleren og kørt ham til undersøgelse med det samme, men vi arbejder under lidt andre betingelser, siger Kent Nielsen.

Han håber, at Martin Halle kommer sig hurtigt.

- Selvfølgelig er det altid ærgerligt at få spillere skadet. Jeg har det bare sådan, at nu må vi se, om der også behøver at gå en måned, før han kan starte op igen, siger Horsens-træneren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus