• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den 33-årige angriber vil ikke længere være anfører. Den garvede målræv har idag afleveret anførerbindet til Kim Christensen.

Af Morten Crone Sejersbøl

Tommy Olsen orienterede idagen samlet spillertrup i FC Nordsjælland om, at han ikke længere ønsker at være anfører for klubben.

- Jeg har trukket mig, fordi jeg har erkendt, at jeg er startet ude så mange gange, at jeg ikke længere kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg skulle bære anførerbindet. Min holdning har altid været, at en anfører skal spille, og nu kan jeg jo se, at det ikke bare var nogle få gange, at jeg startede ude, siger Tommy Olsen til forza.dk.

Den 33-årige angriber røg af holdet i løbet af forårssæsonen, da finske Jukka Santala begyndte at finde formen, og Johnny Petersen har i det hele taget valgt spillere, der var væsentligt yngre end Tommy Olsen. Til udekampen i Parken for en måned siden, Tommy Olsen således 11 år ældre end gennemsnitsalderen på resten af holdet.

- Jeg synes jeg mangler tillid og opbakning fra trænerne. Jeg synes, man skal spille fast, hvis man skal være anfører, og det har jeg også talt med nogle af mine holdkammerater om, siger Tommy Olsen.

Brandmanden og brolæggeren har endnu et år tilbage af sin kontrakt i Farum, og selvom Tommy Olsen langt fra er tilfreds med sin situation, afventer han situationen efter sommerferien og ser, hvad Morten Wieghorst finder på.

- Det ser ikke for lyst ud. Især ikke, når Morten Wieghorst helst vil spille 4-3-3, for jeg er nok mest til 4-4-2. Men nu ser jeg tiden an og ser, om han vil satse på mig, siger Tommy Olsen.

Målmand Kim Christensen overtager anførerbindet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus