• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Bendtner glæder sig til første hjemmekamp: Der bliver knald på

Bendtner glæder sig til første hjemmekamp: Der bliver knald på
Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner ser meget frem til FC Københavns Europa League-kamp mod Lugano, hvor han har mulighed for at møde FCK-fansene på eget græs for første gang siden skiftet.

Af Oliver Okstrøm

FC København tager torsdag aften hul på Europa League-gruppespillet, og her kan der også blive hjemmebanedebut for nyindkøbte Nicklas Bendtner. Han slår fast, at han ser meget frem til kampen i Parken mod Lugano.

Det gør han klart i et interview på FC Københavns officielle hjemmeside.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er vores første kamp i gruppen, så jeg tror, der bliver fuld knald på, og vi skal selvfølgelig have en god start i Europa League. Og så glæder jeg mig til at møde fansene, det bliver rigtig stort, lyder det fra Bendtner.

Dog holder Nicklas Bendtner fast i, at han endnu ikke kan begynde at banke på til en startplads for de danske mestre, men når han har haft nogle flere minutter i benene, så kan han begynde. Det er dog op til tallene at sige, hvorvidt han er klar, mener Bendtner selv.

Når det kommer til europæisk fodbold, så er det selvsagt ikke noget nyt for ham med en fortid i klubber som Arsenal, Juventus og senest Rosenborg.

- Jeg spillede Europa League de sidste to år i Rosenborg, og selvfølgelig bliver det aldrig det samme som Champions League, men det er stadig en stor europæisk turnering, hvor du kan måle dig mod andre store hold. Så det er stadig en sjov turnering at spille, fortæller angriberen.

Kampen mellem FC København og Lugano spilles torsdag klokken 18.55, og den sendes direkte på 6'eren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus