• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

FCK-kaptajn imponeret over nye spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Et tæt program med mange vigtige kampe er blevet flot håndteret af de nye spillere såvel som resten af truppen, mener FC Københavns anfører, Carlos Zeca

Af Mikkel Sloth

FC København har fejet al modstand af vejen i Superligaen, hvor de har vundet samtlige seks kampe indtil videre i sæsonen. Læg dertil at, at de også har været med i kvalifikationen til de europæiske turneringer, og det betyder et tæt kampprogram i sæsonens begyndelse.

Selvom det ganske vist blev til et nederlag i straffesparkskonkurrence i Champions League-kvalifikationen, mener holdets anfører, Carlos Zeca, at truppen har klaret det godt. Det fortæller han til FC Københavns hjemmeside.

- Jeg er meget imponeret over, hvordan vores nye spillere og resten af truppen har håndteret de mange vigtige kampe på det seneste. Vi har vundet seks kampe i ligaen, og efter vores ærgerlige resultat mod Røde Stjerne, er vi klar til at give alt for at vinde playoff-runden til Europa League, siger Zeca og uddyber:

- Vi har fået brugt truppens bredde, så alle er i kampform og parate til at give alt. Det er vigtigt for os i den her fase af sæsonen, hvor vi spiller så mange kampe

Netop Europa League er det næste mål for de danske mestre efter det skuffende exit i Champions League-kvalifikationen. Her møder de på torsdag Riga FC i den første af to afgørende kampe om en plads i gruppespillet. Her lægger Carlos Zeca ikke skjul på, at kampen er uhyre vigtig for de ambitiøse københavnere.

- Vores modstandere fra Riga vil helt sikkert også give alt og fighte i 90 minutter på torsdag, og vi er nødt til at gøre det samme. Det er meget vigtigt for klubben, fansene og os spillere at komme i gruppespillet, så vi skal være ekstremt fokuserede og skabe et godt resultat inden returkampen i Riga næste torsdag, afslutter den græske landsholdsspiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus