Manchester United sat på plads af bundprop

December har set god ud for Manchester United - lige indtil de mødte Premier Leagues sidsteplads, Watford.

Manchester United har denne december lavet et par store resultater med sejre over både Tottenham og lokalrivalerne fra Manchester City. Derudover har de været ubesejrede i ligaen, men søndag kom Ole Gunnar Solskjærs mandskab ned på jorden igen.

Det skete meget overraskende mod Premier League-bundproppen Watford, som hentede deres blot anden sejr i den bedste engelske række i denne sæson, da de vandt med 2-0 over United.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i målscoringen kort efter pausen, da United-målmand David de Gea kom i et uheldigt lys, da han droppede fælt ved Sarrs scoring. Bare fire minutter senere lavede Bissaka straffespark, som Deeney udnyttede til at fordoble Watford-føringen til 2-0.

Hen imod kampens afslutning begyndte Manchester United at røre mere på sig, og med lidt held i sprøjten var det måske lykkes for dem at få udlignet. Først var det Harry Maguire, som var tæt på at få headet bolden i mål, hvorefter Paul Pogba var tæt på at udplacere Ben Foster i Watford-kassen.

Dog var det målmanden, som blev den store i begge situationer, og så kunne de hårdtprøvede Watford-fans række armene i vejret ved dommerens slutfløjt.

Resultatet betyder, at Watford nu har seks point op til nedrykningsstregen, mens Manchester United er på ottendepladsen med tre point op til nærmeste Europa League-plads.

Næste opgave for United er mod Newcastle på hjemmebane, mens Watford skal forsøge at ride videre på bølgen, når de møder Sheffield. Begge kampe spilles 2. juledag.