• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Sarri vil vente med Napoli-møde til Europa League-finalen

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Chelsea-trænere håber af flere årsager, at det ikke er Napoli, som kommer op ad bowlen ved dagens lodtrækning til Europa Leagues kvartfinaler

Af Mikkel Sloth

Med en stensikker sejr på 5-0 over Dynamo Kiev spillede Chelsea sig torsdag aften i Europa League-kvartfinalen med samlet 8-0 over to kampe. 

Dermed ligger Chelsea i bowlen sammen med hold som Arsenal, Benfica, Valencia - og Chelsea-manager Maurizio Sarris tidligere klub Napoli.

Og står det til den italienske træner, bliver the Blues ikke parret med netop Napoli. Det vil nemlig være utroligt svært at Sarri at møde den italienske klub så tidligt i turneringen.

- Jeg vil hellere møde dem i finalen, for det vil betyde, at vi er i finalen, hvilket vil gøre mig glad. Og det vil også betyde, at Napoli er i finalen, hvilket også vil gøre mig glad, På grund af mit forhold til byen og folket, vil det være meget svært for mig at spille mod dem i Napoli, lyder den emotionelle forklaring fra den karismatiske italiener ifølge Chelseas egen hjemmeside.

Udover Chelsea, Napoli, Arsenal, Benfica og Valencia er også Slavia Prag, Eintracht Frankfurt og og Villareal med i bowlen, når der senere i dag trækkes lod til Europa League-kvartfinalerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus