• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Sevilla sejrede sikkert i danskerduel

Foto: Getty Images

Simon Kjær trak sig sejrrigt ud af danskerduellen mod Riza Durmisi, og Sevilla er nu videre i Europa League-turneringen.

Af Morten Jørgensen

Sevilla havde sikret sig et godt udgangspunkt med en sejr mod Lazio sidste uge, og på hjemmebane blev arbejdet gjort færdigt. 

Der var kun gået seks minutter af kampen, da Sevilla måtte lave en udskiftning, men spanierne lod sig ikke slå ud, og efter 20 minutter fik Wissam Ben Yedder scoret til 1-0. 

Med den scoring havde Sevilla halvandet ben inde i 1/8-finalerne, og Lazio var tvunget til at score to gange for at avancere til næste runde. Selvom den italienske klub havde et par forsøg, holdt Sevilla stand. 

Efter en times spil indtraf kampens første dramatiske episode, da Franco Vazquez blev præsenteret for sit andet gule kort. 11 minutter senere blev Lazio også reduceret til 10 spillere, idet Adam Marusic modtog direkte rødt kort.

Med 13 minutter tilbage af kampen blev Riza Durmisi sendt på banen, men få minutter senere kunne han se Pablo Sarabia score til 2-0. 

Den sidste spænding i kampen forsvandt med den scoring, og nu kan Simon Kjær og Sevilla forberede sig på 1/8-finalerne i Europa League, mens Riza Durmisi og Lazio kan koncentrere sig om Serie A.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.