• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Skov efter udfordrende Europa League-kampe: Utroligt lærerigt

Robert Skov banker kasser ind på samlebånd i Superligaen, men i Europa League har han haft det sværere. Selv prøver han blot at lære af det.

Af Oliver Okstrøm

FC København er ude af Europa League efter gruppespillet i denne sæson, og i den sidste kamp i denne omgang blev det til et nederlag på 0-1 til franske Bordeaux på hjemmebane. En af de spillere, der har haft det svært i gruppespillet er efterårets profil i Superligaen, Robert Skov, som fik sat ord på sine oplevelser umiddelbart efter slutfløjt.

Det skete i et interview med 6'eren.

- Det har været nogle udfordrende kampe mod nogle gode modstandere, der har været stærke fysisk og gode taktisk. Det har været utroligt lærerigt, personligt, og en stor udfordring at spille de her kampe, fortæller Skov.

FCK'eren er da heller ikke bleg for at indrømme, at der har været tidspunkter, hvor han har været skuffet over sine præstationer. 

- Nogle kampe er jeg. Ikke alle, men nogle af dem. Det er højere niveau (end Superligaen red.). Der er stadig et godt stykke vej for mig. Det er rigtig fint, for så er det fedt at kunne udvikle sig og jagte det for at blive en bedre fodboldspiller. Det vil jeg også utroligt gerne kunne, lyder det fra profilen.

Resultatet mellem FC København og Bordeaux betyder, at danskerne ender på sidstepladsen i puljen med fem point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus