• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Tilfreds Andreas Christensen: Nu får jeg min chance

Efter 1-1 i Frankfurt tror Chelseas Andreas 'AC' Christensen stadig på finaledrømmen, mens han nyder endelig at få chancen fra start

Af Mikkel Sloth

Da Chelsea torsdag aften spillede uafgjort 1-1 i den første af to Europa League-semifinaler mod tyske Eintracht Frankfurt, var det med danske Andreas 'AC' Christensen i startopstillingen. Det var der som sådan ikke noget nyt i, for sådan har det været i Chelseas Europa League-kampe i denne sæson.

Til gengæld har manager Maurizio Sarri ikke kigget danskerens vej i Premier League, hvor Antonio Rüdiger har stået foran i forsvarskøen. Men en skade til tyskeren betyder, at 'AC' nu kan se frem til flere kampe fra start i den hjemlige liga. Noget, som den 23-årige danske forsvarsspiller ser frem til.

- Jeg har været klar i hele sæsonen, og nu får jeg så min chance, så det glæder jeg mig til. I Europa League-kampene har jeg prøvet at vise træneren, at jeg stadig kan spille godt. Alle spillere vil gerne spille alle kampe. Der er jeg ikke anderledes, men det har set svært ud, og det har jeg måttet arbejde med, fortalte 'AC' ifølge Ritzau til Eurosport efter torsdagens semifinale.

Her fortalte han også, at han ser positivt på chancerne for en finaleplads. En sejr torsdag aften havde naturligvis været at foretrække, men med hjemmebanefordel i returopgøret kalder han stadig Chelsea for 'komfortable'.

Det er allerede på torsdag i næste uge, at returkampen spilles. I mellemtiden kan Andreas Christensen sandsynligvis se frem til også at starte på banen for the Blues i weekenden, hvor Watford kommer på besøg på Stamford Bridge. Her skal Chelsea forsøge at holde sig inden i kampen om top fire, der giver adgang til Champions League i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.