• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Bye Marboe

Verbic om FCK-fans: Måske får vi hinanden at se igen en dag

Foto: Getty Images

Benjamin Verbic fortæller efter Dynamo Kievs kamp mod FC København, at han måske vender tilbage til den danske hovedstad en dag.

Af Mads Bye Marboe

Benjamin Verbic slog sine folder i FC København fra 2015 til 2017, inden han skiftede Superliga-mandskabet ud med ukrainske Dynamo Kiev.

For to uger siden fik Verbic mulighed for at møde sin tidligere klub i Kiev, men det var endnu mere emotionelt for kantspilleren at møde FCK i Parken.

Det fortæller han til 6'eren efter opgøret.

Læs også:Gammel kending lynede da FC København delte med Dynamo Kiev

- Det var dobbelt så følelsesladet i dag. Jeg kender det her stadion og har spillet her så mange gange. Jeg har så mange minder herfra med mit gamle hold, men nu spiller jeg for det andet hold, så jeg måtte glemme det og forsøge at gøre mit bedste.

Hjemmeholdets fans klappede Verbic fra banen, da han blev udskiftet i slutningen af kampen og sloveneren fortæller, at de måske får mere at se til ham i fremtiden.

- De er fantastiske. Jeg respekterer dem altid, og de respekterer altid mig. De havde et skilt til mig, og det var rart at læse det, så måske får vi hinanden at se igen en dag. Det var uden tvivl dejligt at være tilbage.

Læs også:Victor Nelsson tilfreds efter remis: Gode muligheder for at gå videre

Verbic stod selv for Dynamo Kievs ene scoring i 1-1-kampen, men det burde være blevet til mere for gæsterne, vurderer han.

- Det synes jeg. Hvis man kigger på statistikkerne, havde vi flere chancer, men København er et hold, som ikke lukker mange mål ind. Vi kender Ståle, og hans taktikker er rigtig gode. Vi er ikke glade for et point, men vi er heller ikke kede af det.

FC København og Dynamo Kiev har begge seks point efter kampen.

Læs også:Karakterer: Stærk defensiv sikrede FC København point

Læs også:Målscorer-Stage: Det glemmer jeg nok ikke lige foreløbig

Læs også:Fightende Fischer: Vi havde for få rolige perioder

Superliga

Mere Superliga

Fokus