Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen var med i to mål, da Leipzig torsdag vandt med 3-1 ude over Napoli i Europa League.

Den tyske Bundesligaklub RB Leipzig var torsdag aften på en svær opgave i Europa League, da de mødte Serie A-førerholdet fra Napoli på udebane. Til trods for dette, så var det tyskerne, der kunne hive en 3-1-sejr hjem.

Efter en målløs første halvleg kunne Ounas syv minutter inde i anden halvleg gøre det til 1-0 for italienerne, men ni minutter senere kunne Timo Werner udligne for Leipzig. Her havde den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen en finger med i spillet, da han lod bolden gå mellem benene på sig selv og videre til Werner.

Poulsen var igen på spil med et kvarter tilbage af kampen, da han slap frit igennem det italienske forsvar. Men i stedet for at sparke selv på friløberen, så spillede han bolden til venstre, hvor Bruma kunne sparke bolden i et helt åbent mål.

Det var dog ikke ovre endnu for Napoli, der i overtiden kunne se Timo Werner sparke endnu en kasse ind.

Dermed ser det umådeligt svært ud for Napoli til returkampen, der spilles 22. februar.