• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Agent sagsøger Pione Sistos agent: Vil have 1,5 millioner for FCM-salg

Alan Hvedehave, der er dansk fodboldagent, har sagsøgt Angelo Sisto, der er agent for og bror til Pione Sisto. Førstnævnte mener, at han har 1,5 million kroner til gode efter skiftet fra FC Midtjylland til Celta Vigo.

Af Anders Dehn

Torsdag er der fodbolddrama i retten i Herning. Sagens omdrejningspunkt er Pione Sistos skifte fra FC Midtjylland til Celta Vigo i sommerne 2016, og den sagsøgte er hans bror og agent, Angelo Sisto. 

Agenten Alan Hvedehave mener, at Angelo Sisto har snydt ham for 1,5 millioner kroner i forbindelse med landsholdsspillerens transfer til spansk fodbold. Han hævder ifølge BT, at han agerede som mellemled i salget.

Avisen skriver desuden, at Hvedehave mener at kunne dokumentere, at parterne havde en aftale, som han ikke er blevet betalt for. Retssagen begyndte i morges klokken 9 og er ikke afsluttet først på eftermiddagen torsdag.

Pione Sisto var i halvandet år FC Midtjyllands største salg, da han gik for godt 45 millioner kroner. Det blev dog eftertrykkeligt slået af Alexander Sørloths skifte til Crystal Palace i januar måned.

23-årige Sisto har for længst etableret sig som fast mand på Celtas hold, og i denne sæson er han den spiller i La Liga, der har lagt op til andenflest af holdkammeraternes mål: 10. Kun Lionel Messi med 13 har assisteret flere scoringer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus