Durmisi og Real Betis blev slået ud af Copa del Rey

Eventyret endte brat for Riza Durmisi og co., der tabte med 5-3 til Cadiz i den spanske pokalturnering.

Det blev en sand målfest, da Real Betis mødte Cadiz på hjemmebane.

Her havde værterne dog det bedste udgangspunkt med en sejr på 2-1 i første kamp. Men det kunne Real Betis ikke bruge til meget, da Cadiz allerede kom foran efter tre minutter. Hjemmeholdet fik hurtigt udlignet, men Cadiz tog føringen igen.

Frem mod pausen sørgede Cristian Tello for en ny Betis-udligning. Et straffesparks-mål af Aitor Garcia samt en scoring af Daniel Romera gav dog Cadiz en føring på 4-2 til pausen.

I anden halvleg holdt hjemmeholdet liv i kampen med en reducering. Endnu engang var det Cristian Tello, der fandt vejen til netmaskerne.

Det kom dog ikke til at få stor betydning, eftersom Ivan Kecojevic lukkede kampen til 5-3 for gæsterne.

Dermed blev det til et exit i den spanske pokalturnering for danske Riza Durmisi, der spillede samtlige 90 minutter i nederlaget til Cadiz. I stedet har Cadiz nu kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey.