• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Hany Mukhtar glæder sig over stor rolle i Nashville SC

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I Nashville SC skal Hany Mukhtar spille en stor rolle, og det var en af grundene til, at tyskeren tog turen over Atlanten.

Af Victor Risager

Hany Mukhtar er rejst over Atlanten for at fortsætte sin fodboldkarriere i den amerikanske liga MLS, efter at den tyske kreatør i de seneste tre og et halvt år har tørnet ud for Brøndby IF.

I MLS skal han være med til at starte holdet Nashville SC, der i 2020 spiller deres første sæson i rækken, og her skal han spille en vigtig rolle som klubbens eneste såkaldte ’Designated Player’ – en særligt dyr spiller, som hvert hold må have tre af, og som er undtaget de normale lønregler.

Læs også:Hannover-træner roser Dominik Kaiser efter testkamp

Og det har især været klubbens store planer om at gøre ham til en nøglespiller, som har lokket Hany Mukhtar til USA. 

- Det er ikke ofte, at et hold kommer til en og siger, at de vil bygge et hold op om en, og at man vil blive en af de vigtigste spillere. Det var meget vigtigt for mig. De gav mig en fornemmelse af, at jeg er vigtig. Enhver spiller vil føle sig vigtig, og det er noget specielt, vil jeg sige.

Læs også:Brøndby-chef om Kaiser-salg: En god mulighed for klubben

- De behandlede mig virkelig godt. Måden, de behandlede mig på, var imponerende, så jeg besluttede for mig at komme hertil og tage det næste skridt i min karriere i MLS. Jeg håber, det bliver godt for alle: for klubben og for mig, fortæller Hany Mukhtar til MLS's hjemmeside.

Hany Mukhtar, 24 år, nåede at spille 134 kampe for Brøndby IF med 28 mål til følge. Tidligere har han spillet for Hertha Berlin, Benfica og Red Bull Salzburg.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus