• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Knudsen om Malmø-debut: Personligt føles det godt

Søndag eftermiddag fik den danske forsvarsspiller debut for Malmø FF, da de tørnede sammen med Lyngby Boldklub i en testkamp.

Af Kristian Porse

For omkring tre uger siden skiftede Jonas Knudsen fra engelske Ipswich til svenske Malmø FF, hvor han er blevet udstyret med en fire-årig kontrakt. Søndag eftermiddag fik danskeren så endelig sin debut. 

Malmø FF og Lyngby Boldklub spillede nemlig en træningskamp, som de kongeblå trak sig sejrrigt ud af, og her fik Jonas Knudsen altså samtlige 90 minutter i benene. 

Den 26-årige venstreback var, tiltrods for resultatet, glad for at få en omgang fuld spilletid i benene, og han tror på, at der med lidt flere træningspas kommer styr på sammenspillet. 

- Det er ærgerligt, at vi ikke vinder, fordi vi spiller altid for at vinde. Men på det personlige plan føles det godt. Vi spillede rigtig godt i første halvleg. Det føles godt at have en kamp i benene. Fitnessmæssigt føler jeg, at jeg er i fin form. Med lidt flere træningspas sammen holdet kommer der til at blive bygget på sammenspillet. Det handler kun om små kommunikationsfejl. Jeg har kun trænet med holdet en fem-seks gange, så det skal nok komme, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Torsdag kan Jonas Knudsen komme i aktion igen, når Ballymena fra Nordirland venter den svenske klub i Europa League-kvalifikationen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.