2017-04-20 09:01
Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Karrieren som fodboldtræner lakker mod enden for Michael Laudrup, der enten stopper, når han er færdig i Al Rayyan, eller tager ét job mere.

Michael Laudrup har været fodboldtræner i 16 år, men er det formentlig ikke frygtelig mange år endnu. Han planlægger nemlig at stoppe karrieren, når han er færdig i sit nuværende job hos qatarske Al Rayyan eller senest efter ét andet trænerjob.

Den danske træner, der netop har været med til at hente bronzemedaljer til klubben, har kontrakt med Al Rayyan i endnu en sæson. Når han er færdig i klubben, er der altså maksimalt én anden ansættelse tilbage, men han vil ikke sige, om det skal være som dansk landstræner.

- Det her er mit sidste eller næstsidste job. At begynde at snakke om et job som for det første ikke er ledigt, og hvor der i øvrigt er én, der, så vidt jeg har forstået, skal være der tre år endnu. Det kan jo være, jeg er stoppet om tre år, siger han i Talkshowet Meyerheim på TV2 Charlie.

- Men uagtet hvad så mener jeg, det er dårlig stil at begynde at snakke om et job, som er besat af en anden.

Det er som bekendt Åge Hareide, der er landstræner for Danmark, men det med de tre år er ikke givet.

For et par uger siden var der forvirring mellem Hareide og DBU omkring landstrænerens kontraktlængde, og forbundet endte med at slå fast, at begge parter har mulighed for at stoppe efter to år - altså samme tid som Laudrups nuværende aftale i Qatar udløber.

Michael Laudrup har tidligere været ansat på landsholdet, da han fra 2000 til 2002 var assistent for Morten Olsen. Senest takkede han pænt nej til jobbet som chef, efter samme Olsen stoppede i slutningen af 2015.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?