• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Medie: Succesfuld portugiser interesseret i at afløse Wenger i Arsenal

Det kan blive en portugiser, som overtager managerposten i Arsenal, hvis Arsene Wenger beslutter sig for at stoppe efter denne sæson.

Af Morten Jørgensen

22 års tro tjeneste kan snart være forbi for Arsene Wenger i Arsenal, og Leonardo Jardim er interesseret i at tage over for franskmanden.

Monaco-træneren har haft stor succes hos det franske mandskab, som han førte til en sensationel semifinale i Champions League i sidste sæson, men nu kan det være tid til luftforandringer.

Der er blevet snakket meget om Arsene Wengers fremtid hos Arsenal i de seneste dage, og det ligner mere og mere, at den franske managerlegende stopper hos the Gunners efter denne sæson – selvom hans kontrakt løber frem til sommeren 2019.

Hvis Arsene Wenger pakker sine ting sammen og forlader Arsenal, vil det være et interessant job for Leonardo Jardim. Ifølge the Independent er den portugisiske træner meget opsat på at træne Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil og de øvrige stjerner hos den engelske storklub.

Leonardi Jardim er også blevet nævnt som en mulig efterfølger til Arsene Wenger hos the Telegraph, men Arsenal har kig på flere trænere, heriblandt også Brendan Rodgers og Joachim Löw.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus