• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Medie: Zidane har ingen planer om at leje Diaz ud

Foto: Getty Images

Ifølge det spanske medie AS har Real Madrid-træneren intentioner om at give Brahim Diaz en chance i næste sæson, og derfor ønsker han heller ikke at leje spilleren ud.

Af clbold.dk

Real Madrid er i øjeblikket i fuld gang med en større oprustning af spillertruppen. Selvom transfervinduet endnu ikke er officielt åbnet, så har klubben nemlig allerede sikret sig tre nye, prominente navne i form af Eder Militao, Luka Jovic og Eden Hazard. 

Med de nye forstærkninger forventes det derfor også, at Madrid-klubben kommer til at skille sig af med en række spillere. Her er navne som Dani Ceballos, Marcos Llorente og Keylor Navas eksempelvis blevet nævnt. En spiller, der dog godt kan forvente at betræde Santiago Bernabeu igen i den kommende sæson, er spanske Brahim Diaz. Der har ellers floreret rygter om, at Real havde planer om at leje spilleren ud, men ifølge kilder tæt på klubben, vil Zidane gerne have Diaz i truppen i næste sæson. Det skriver AS ifølge Football Espana. Mediet skriver samtidig, at Zidane ønsker at give Diaz en fair chance for at bevise sig, selvom klubben har indhentet markante, offensive forstærkninger.

Den blot 19-årige midtbanespiller kom til Real Madrid fra Manchester City i vinterens transfervindue, og siden da har han spillet 15 kampe for klubben, hvori det er blevet til tre mål og to assists. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus