• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Nørgaard-konkurrence? Brentford har været i kontakt med Liverpool-spiller

Brentford er interesseret i en Liverpool-spiller, der kan yde konkurrence til Christian Nørgaard.

Af Morten Jørgensen

Da Liverpool tog på træningslejr til USA, var det uden Ovie Ejaria – og dermed et klart tegn på, at midtbanespilleren kunne finde sig en ny klub.

Goal kan nu også rapportere, at Liverpool er villig til at komme af med den 21-årige englænder, og Premier League-klubben foretrækker at sælge.

Det har Thomas Frank tilsyneladende opfattet, for danskerklubben med den tidligere Brøndby-træner i spidsen har ifølge mediet været i samtaler med Liverpool om en mulig handel, der kan løbe op i knap 30 millioner kroner.

Indtil videre er det dog ikke mundet ud i en aftale mellem de to klubber, og det vil Christian Nørgaard næppe være helt utilfreds med, for den nytilkomne dansker spiller samme position som Ovie Ejaria.

Englænderen spillede otte kampe for Liverpool i 2016/17-sæsonen, men han har ikke været i stand til at etablere sig på klubbens førstehold, og han har i stedet været udlejet til Sunderland, Rangers og Reading.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.