Omdiskuteret spiller sikrede Real Madrid-sejr

James Rodriguez havde en stor andel i, at Real Madrid slog Sevilla i Copa del Rey.

Real Madrid tog i aftes mod Sevilla i den første kamp i ottendedelsfinalen i Copa del Rey, og her sikrede det madrilenske hold sig et mere end godt udgangspunkt med en sejr på 3-0.

James Rodriguez, der i den senere tid er blevet rygtet kraftigt væk fra Real Madrid, satte gang i scoringerne, da han efter 11 minutter udnyttede en fejlaflevering til at brage et langskud ind bag målmanden.

Godt et kvarter efter så godt som lukkede Raphael Varane kampen, da forsvarsspilleren på et hjørnespark headede bolden i kassen.

Efter pausen fik Real Madrid tildelt et straffespark, og så var James Rodriguez igen på pletten, da han udnyttede det til at sætte trumf på ved målet til 3-0.