• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Pedersen

Rodgers: Old Firm større end Merseyside-derby

Rodgers: Old Firm større end Merseyside-derby
Getty Images

Liverpools tidligere manager Brendan Rodgers mener, at kampene mellem Glasgow Rangers og Celtic er mere intense end Liverpool-Everton

Af Jacob Pedersen

Brendan Rodgers har siden foråret 2016 været træner for Celtic, og det har den tidligere Swansea- og Liverpool-træner klaret overbevisende. Sidste sæson blev holdet skotsk mester med det største pointantal nogensinde, 106 point stod der ud for førstepladsen, og siden maj 2016 har man såmænd ikke tabt en kamp i den skotske række. Lørdag venter ærkerivalerne Glasgow Rangers på Rangers' Ibrox Stadium, og Brendan Rodgers mener i den forbindelse, at derbyet er større end det, som han oplevede i England mellem Liverpool og Everton.

- De er forskellige, men jeg må sige, at Celtic-Rangers-kampene har større intensitet. Jeg må også sige, at den historiske kontekst omkring derby er en anden end til de andre kampe, fortæller han til Sky Sports med henvisning til Liverpool-Everton og Swansea-Cardiff, som han også har oplevet i trænerkarrieren.

- Alle kampe er specielle på sin egen måde, men jeg tror, at alle anerkender intensiteten og det store pres, der er omkring Celtic-Rangers-kampene. Folk, som har været en del af kampene, vil fortælle dig, at der er en helt særlig følelse.

Old Firm spilles i dag kl. 13.00, men det bliver uden Celtics danske forsvarsspiller Erik Sviatchenko, som fortsat sidder ude med skadesproblemer. Celtic fører inden derbyet den skotske liga, mens Glasgow Rangers følger efter på tredjepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.