• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Stor risiko for tomme sæder til pokalfinalen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har ikke kunnet afsætte alle billetter til pokalfinalen, og sikkerhedshensyn gør, at det kan ende med et afsnit med mange tomme sæder.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF har solgt 18.000 billetter til klubbens fans i forbindelse med fredagens pokalfinale, og meldingen fra Vestegnen har været, at de kunne sælge mange, mange flere. Den udfordring står man ikke med i FC Midtjylland.

Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør i FCM, oplyser til Ekstra Bladet, at klubben har solgt 10.000 billetter, og det betyder, at et sted mellem 2-3000 billetter ikke bliver afsat fra midtjydernes kontor.

Dem er der selvsagt rigtig mange fra Brøndby, der gerne vil have fingrene i, men det kan ikke lade sig gøre, og rent faktisk er der risiko for, at der vil være tomme sæder i Telia Parken til fredagens finale til trods for den massive efterspørgsel.

DBU kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke bare give billetterne videre til Brøndby IF, og i stedet vil de blive udbudt til blandt andre klubberne i landets tre bedste rækker. Billetterne er til A-tribunen lige over tribunen med alle FCM-fans, og derfor kan de ikke stilles til rådighed for Brøndby-tilhængerne.

Konsekvensen kan blive et stadion med tomme sæder.

- Vi kan ikke udelukke risikoen for tomme pladser i Parken. Vi vil rigtig gerne fylde Parken, men vi kan ikke gøre det ved at gå på kompromis med sikkerheden, som har den højeste prioritet hos os som arrangør, forklarer Jacob Wadland, der er pressechef i DBU, til Ekstra Bladet.

Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby, fortæller til avisen, at de blå-gule ikke har været inkluderet i dialogen om eventuelle nye sikkerhedsovervejelser omkring de afsnit, FCM ikke har kunnet sælge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.