Kofod: Alle skal få ryddet op hvis vi skal have en chance

Skuffelsen skal bearbejdes, men U21-landsholdet skal hurtigt op på hesten igen før de sidste to kampe, mener Magnus Kofod Andersen

Danmarks U21-landshold fik ikke den ønskede start på U21-EM, da det blev til et nederlag på 1-3 til Tyskland i den første kamp i gruppespillet. Et tysk mål i første halvleg og to i anden halvleg sendte de unge danskere agterud, inden Robert Skov fik pyntet på resultatet på straffespark.

Dermed bliver det svært at nå førstepladsen i gruppen, der er den eneste placering, som giver direkte adgang til semifinalerne. Men håbet er ikke opgivet endnu, lover Magnus Kofod Andersen, der noget overraskende var i startopstillingen til kampen. Men det kræver, at holdet hurtigt kommer op på hesten igen.

- Vi er blevet enige om, at det er fair nok at være skuffet i aften, men det er en ny dag i morgen, og hvis vi skal have en chance for at komme i semifinalen, så kræver det, at alle får ryddet op, fortalte FC Nordsjælland-spilleren efter kampen ifølge Ritzau.

Danmark mangler nu at møde Østrig og Serbien i de sidste kampe, hvor to sejre er påkrævet, hvis der fortsat skal være chance for avancement. Udover gruppevinderen er der også en semifinaleplads til den bedst placerede to'er blandt de tre grupper.