2017-09-07 08:26
Foto: Getty Images

De to sejre over Polen og Armenien har sat skub i Danmarks placering på FIFAs verdensrangliste, fortæller ESPN i ny opgørelse inden den nye liste kommer.

Det danske fodboldlandshold ser ud til at rykke en del op på verdensranglisten, når den nye, opdaterede kommer ud 14. september. Faktisk ser det ud til, at det bliver et kolossalt hop fra nummer 46 til nummer 26.

Det har det amerikanske medie ESPN regnet sig frem til.

Så må vi bare se om deres lommeregner har ret. Springet kommer efter sejrene over Polen og Armenien, der blev slået samlet 8-1 i den seneste landsholdssamling, hvor Danmark virkelig fandt glæden frem i spillet.

Springet betyder også noget for eventuelle playoff-kampe, hvis Danmark ender toer i deres kvalifikationsgruppe. Her bliver de fire bedste landshold på verdensranglisten af de otte hold seedet.

Her ligger Danmark med sin nuværende placering som nummer 46 langt fra de seedede pladser, men med lidt held, så kan danskerne komme op i det seedede lag, som vil betyde, at man kan undgå potentielle modstandere som Italien og Portugal.

De nuværende toere i de andre grupper og deres placering på verdensranglisten
3. Portugal
17. Italien
19. Slovakiet
20. Nordirland
22. Island 
23. Sverige
26. Danmark (mulig ny placering)
35. Bosnien

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?