• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

Moyes vil være skotsk landstræner

Moyes vil være skotsk landstræner
Foto: Laurence Griffiths/GettyImages

Ifølge Sky Sports ønsker David Moyes at stå i spidsen for det skotske landshold.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den tidligere Manchester United-træner, David Moyes, vil med glæde tage en snak med det skotske fodboldforbund om det ledige trænersædde for Skotland, skriver Sky Sports.

Moyes er blandt favoritterne til at tage over efter Gordon Strachan, som mistede sit job i tirsdags, da det ikke lykkedes Skotland at kvalificere sig til VM.

Den skotske træner har været uden job, siden han blev smidt på porten i Sunderland i sommer, da de rykkede ud af Premier League.

Den 54-årige David Moyes repræsenterede Skotland på U18-landsholdet som spiller, men har aldrig stået i spidsen for et klubhold i sit hjemland, siden han begyndte sin trænerkarriere i 1998.

Det har ikke været nemt at være David Moyes, siden han overtog trænergerningen i Manchester United efter Sir Alex Ferguson, hvor han blev fyret efter bare 11 måneder.

Siden kom han til den spanske klub Real Sociedad i 2014, hvor han også kun holdt i et år, og bedre blev gik det altså ikke i Sunderland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.