• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Peter Møller afviser Wieghorst og Kvist som assistentløsning før EM

Foto: Getty Images

Det kan allerede nu understreges, at det ikke bliver Wieghorst, der tager tidligt over som assistenttræner for det danske landshold. Desuden diskvalificerer William Kvists manglende træneruddannelse ham, fortæller Peter Møller.

Af Oliver Okstrøm

Jon Dahl Tomassons afsked med jobbet som assistenttræner for det danske landshold har åbnet op for massevis af spekulationer om, hvem der skal overtage rollen, inden sommerens EM-slutrunde går i gang.

Efter slutrunden er det allerede fastlagt, at det bliver Morten Wieghorst, der bliver assistenttræner for den kommende landstræner Kasper Hjulmand, men den tidligere U21-landstræner er ikke i tankerne hos DBU's fodbolddirektør Peter Møller.

Endvidere påpeger han, at man heller ikke ser William Kvist som en løsning, da han ikke har en træneruddannelse.

Det slår han fast i et interview med B.T.

- Desuden har han (William Kvist red.) en vigtig rolle i Spillerforeningen som bindeled mellem de aktive og os i DBU. På spørgsmålet om, hvorvidt Morten Wieghorst er kandidat, og om Kasper Hjulmand på nogen måde har været involveret i beslutningen, er svaret et stort nej med udråbstegn, lyder det fra Peter Møller.

Samtidig melder fodbolddirektøren ud, at han kan garantere, at der vil være en løsning inden slutrunden, ligesom landstræner Åge Hareide skal have en mand, som han føler sig tryg ved.

Danmark spiller sin første kamp ved EM 13. juni, hvor Finland er modstanderen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020