Polens Parader faldt i overtiden

Italien sad på hele kampen, da de besøgte Polen i Nations League-opgøret søndag aften.

Kun en sejr gjaldt for begge mandskaber, da Polen søndag aften tog imod Italien i Nations League.

Inden opgøret lå de to nationer side om side i gruppen med et point hver efter to kampe. Derfor var tre point nødvendige for at holde fast i Portugal, der efter to kampe har skrabet seks point sammen.

Selvom tavlen viste 0-0 ved pausefløjtet, så var det langt fra en lige forestilling på Silesian Stadium i Chorzow i Polen.

I løbet af de første 45 minutter orkestrerede hjemmeholdet kun én afslutning - og den var ikke inden for målrammen. Omvendt sendte italienerne fire ud af ni forsøg imod mål.

Og kampbilledet fortsatte i anden halvleg. Polakkerne kom frem til lidt flere chancer efter pausen, men det var stadig gæsterne, der sad på spillet. Og dybt inde i overtiden gav det endelig pote for italienerne. Her dukkede Cristiano Biraghi op bagerst i feltet efter et hjørnespark og sparkede føringen i mål.

Resultatet betyder, at Polen nu er ude af kampen om førstepladsen i gruppen, mens Italien stadig har chancen for at hente Portugal.