• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Præsident for det spanske forbund slår fast: Piqué bliver i landsholdslejren

Den spanske landsholdsspiller Gerard Piqué åbnede selv op for at forlade det spanske landshold. Det ville være før det allerede planlagte landsholdsstop efter næste års VM-slutrunde. Nu lægger præsidenten for det spanske fodboldforbund dog indtil videre låg på situationen

Af Mikkel Sloth

Gerard Piqué har været meget aktiv i den kontroversielle afstemning om et selvstændighed i Catalonien. Siden har han selv været ude at sige, at han vil være åben for at stoppe på det på det spanske allerede nu, hvis hans støtte til et selvstændigt Catalonien blev set som et problem for hans deltagelse.

Nu bliver den mulighed dog skudt ned fra højeste sted. Det skriver den spanske sportsavis AS.

- Han bliver i landsholdslejren. Medmindre han bliver skadet, vil han blive sammen med holdet.

Det udtaler den fungerende præsident for det spanske fodboldforbund (RFEF), Juan Luis Larrea.

Det var ellers netop præsidenten, der med resten af fodboldforbundet og landstræner Julen Lopetegu skulle kunne tvinge forsvarspilleren til at stoppe landsholdskarrieren. Den har indtil videre har indbragt ham både en EM- og VM-titel.

Præsidenten udtaler desuden, at der ikke er spændinger mellem Piqué og resten af truppen. Det siger han med henvisning til tidligere meldinger om, at der særligt skulle være opstået problemer mellem Piqué og forsvarskollegaen, Real Madrid-rivalen og landsholdsanføreren Sergio Ramos.

- Det er mellem dem, som det altid har været. Og der er ingen problemer mellem dem.

Der er derfor ifølge præsidenten endnu ikke noget, som skal forhindre FC Barcelona-stjernen i at forsøge at føje endnu en VM-titel til den allerede bugnende trofæsamling i Rusland næste år sammen med resten af det spanske landshold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus