• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

Ronaldo: Jeg lever ikke for priser

Foto: Getty Images

Det er ikke de mange individuelle priser, der er guleroden for Cristiano Ronaldo, siger Juventus-angriberen selv.

Af Nicklas Grodt Degn

Cristiano Ronaldo var på pletten med fire mål, da Portugal tirsdag slog Litauen. Det bringer ham op på svimlende 93 landsholdsmål for sit land.

Den 34-årige angriber scorede også tidligere i landsholdugen og har altså fået en varm start på sæsonen, der også har budt på to Serie A-kampe og et enkelt mål for Juventus. Og så er han blevet nomineret til FIFA’s The Best-pris for verdens bedste fodboldspiller.

- Som jeg altid siger, så lever jeg ikke i fodboldens verden for de individuelle priser, sagde Cristiano Ronaldo ifølge Marca efter kampen mod Litauen.

Med sejren over Litauen er Portugal nu på ret kurs mod et forsvar af EM-guldet fra 2016, der skal stå ved EM til sommer. Holdet har otte point efter fire kampe og ligger på andenpladsen i EM-kvalifikationens gruppe B.

- Jeg har det godt. Jeg er stolt over at repræsentere mit landshold. Jeg er ikke kun glad for de mål, jeg scorede, men også på grund af det niveau, som landsholdet har vist i de seneste år, sagde Ronaldo tirsdag aften.

Cristiano Ronaldo har rundet 159 A-landsholdskampe for Portugal. Hans 93 mål gør ham til den næstmest scorende spiller på landsholdsniveau nogensinde. Kun Ali Daei har scoret flere mål med sine 109 kasser for Iran.

Superliga

Mere Superliga

Fokus