• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Sisto: Ville stadig være i Tjørring hvis jeg ikke lærte af mine fejl

Sisto: Ville stadig være i Tjørring hvis jeg ikke lærte af mine fejl
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pione Sisto havde en knap så god landskamp søndag aften, men understreger, at han evner at lære af sine fejl - hvilket har ført ham frem i karrieren.

Af Oliver Okstrøm

Danmark vandt søndag aften med 2-0 over Wales i Nations League, hvor langt de fleste på holdet havde en fin dag. Det gjorde sig dog ikke helt gældende for Pione Sisto, der også blev skiftet ud i pausen.

Efter opgøret forsøgte han at give et svar på, hvorfor det kan være, at han har så store vanskeligheder med at finde stabilitet i spillet, som ofte går meget op og ned.

- Det er en del af livet. Nogle gange bliver folk bange, når det begynder at gå skidt. Jeg ved ikke, om du har hørt det, men det er når det går skidt, at man lærer mest. Det er sådan det er jo, siger Pione Sisto til Tipsbladet.dk.

Han peger desuden på, at det altid har været sådan for ham i karrieren, ligesom han også bemærker, at han er nået til et vist punkt i sin karriere.

- Se på hvor jeg er nu, så det er gået fint. Jeg har lært af mine fejl, ellers havde jeg ikke været her - så havde jeg været tilbage i Tjørring igen, griner han og fortsætter på et mere alvorligt stemmeleje.

- Når tingene ikke helt går, så behøver det ikke være fordi det hele er skidt. Det er hvordan, man ser på det. Men når sådan nogle kampe kommer som denne, så er det, fordi jeg stadig har noget at lære. Ellers ville de ikke komme, lyder det fra Sisto.

Endelig peger han på, at aftenens landskamp mindede om hans kamp for Celta i begyndelsen af denne sæson mod Espanyol. Den efterfølgende mod Levante var helt modsat, hvilket får landsholds-wingen til at konkludere, at han må være stærk mentalt.

Sejren over Wales betyder, at Danmark nu er på siden af Wales, der har spillet en kamp mere i gruppen. Næste opgør er for danskernes vedkommende er mod Irland, der tabte 1-4 i deres første kamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus