• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Skadet Schmeichel ude af vigtig VM-kamp

Kasper Schmeichel har problemer med låret og kommer ikke med i Danmarks to kommende landskampe mod Tyskland og Kasakhstan.

Af Anders Dehn

Det danske landshold har fået noget af en bet her lidt over en uge før den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan. Førstemålmanden Kasper Scmeichel er således skadet og kommer ikke i aktion.

Det oplyser DBU på Twitter. 

- Kasper Schmeichel er ude af kampene mod Tyskland og Kasakhstan grundet lårproblemer. Afløser udtages senere, skriver unionen.

Danmark møder på tirsdag Tyskland i en kamp, der skal markere 25-året for EM-guldet i 1992. Fire dage senere møder holdet Kasakhstan i en kamp, der så godt som kan slukke håbet om at komme til VM næste år.

Landsholdet ligger lige nu nummer tre i kvalifikationsgruppe E med seks point færre end førerholdet Polen. Danmark er ganske vist a point med Montenegro på andenpladsen, men det er kun nummer et, der er sikker på VM-deltagelsen. 

Desuden skal de otte bedste to'ere spille playoffkampe om at kvalificere sig. Det regnskab ligger Montenegro fra Danmarks gruppe lige nu sidst i. 

Dermed skal Danmark helst vinde i Kasakhstan for at fastholde presset på Montenegro i gruppen og for at holde trit med de andre to'ere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus