TV: Dario Dumic-scoring ikke nok for Bosnien mod Belgien

Dario Dumic spillede en stor rolle i Bosniens kamp mod Belgien lørdag aften i VM-kvalifikationen.

Bosnien-Herzegovinas VM-chancer fik et ordentligt hug lørdag aften, da de tabte med 3-4 hjemme mod Belgien, der allerede inden opgøret var kvalificeret til VM. I forvejen var Bosnien sidst i det samlede to'er-regnskab, hvilket vil gøre dem til sorteper i forhold til at kunne få to playoff-kampe.

Med i kampen var den tidligere Brøndby-spiller Dario Dumic med for Bosnien, og han spillede en kamp, hvor han både fik vist sig frem i Bosniens og Belgiens felt.

Nederlaget til Belgien kom på en meget ringe bane, hvor belgierne kom foran efter bare fire minutters spil, da Meunier bragte dem foran. Men i løbet af første halvleg fik Bosnien vendt kampen rundt og kunne gå til pause med en 2-1-føring, hvor særligt mål nummer to var efter en kæmpe forsvarsfejl af Vertonghen.

I anden halvleg fik Belgien vendt det hele på hovedet igen. Det skete efter to scoringer af Batshuayi og Vertonghen, hvor sidstnævnte altså fik betalt tilbage for fejlen fra før. Men det var langt fra det sidste mål i kampen.

Med otte minutter tilbage fik Dario Dumic sendt lidt håb ind for bosnierne med et skarpt hovedstødsmål efter hjørnespark. Glæden varede dog ikke længe, da Carrasco to minutter efter gjorde det til 4-3 for Belgien, som også blev kampens resultat.

Nederlaget betyder for Bosnien, at Grækenland kan gå forbi dem med en sejr over Cypern.

Dario Dumic spiller i dag for Utrecht i Holland, og han nåede i sin tid i Danmark at spille en række U-landsholdskampe for Danmark.